SP, GIC Seirene Hamlet II "Hugo"


SP, GIC Seirene Hamlet II "Hugo"
24.7.2006 - 14.1.2018

ruskea kastraatti uros (BUR n)
syntynyt 24.7.2006, sukutaulu
Kasvattaja: Mira Fonsén
Omistaja: Tom Järvinen

Hugo on hyvin tyypikäs poika, jolla on erittäin silkkinen ja vartalonmyötäinen turkki. Hugo on luonteeltaan ihana burmapoika, niin näyttelyissä kuin kotonakin. Hugo on kuitenkin valinnut lempi-ihmisekseen Julian, ja on aina siellä missä Juliakin. Hugo ja Romeo on erottamaton parivaljakko, välillä painitaan kovin ottein, mutta hetken päästä taas asetutaan nukkumaan kylki kyljessä!

Hugo on pärjännyt näyttelyissäkin oikein hienosti ja 5.9.2010 Hugo valmistui korkeimpaan titteliin kastraattina eli Supreme Premioriksi. Hugon kanssa näyttelyitä tuli kierrettyä melko ahkerasti, kaikkiaan yli 70 näyttelyä! 2014 Hugo jättäytyi eläkkeelle olemalla NOM vielä viimeisessä näyttelyssään.

Hugo oli leikkaamattomana kova poika merkkailemaan, tämän vuoksi Hugo leikkautettiin. Ennen leikkausta Hugo treffaili monia tyttöjä, mutta vain yhden kanssa astutus onnistui. Niimpä Bumbulina -kissalaan syntyi ystävänpäivänä 14.2.2008 kaksi pentua, ruskea poika ja suklaa poika. Pentueen emona oli Moona (Enigmatig Morgan, BUR b).

Näyttelytuloksia: 2 x BIS, 29 x NOM, 1 x NOM-vet, 9 x BIV  (Nominointeja saattaa olla muutama ennemmänkin, omistaja ei pysy enää laskuissa mukana :p)


Using Format