SP Aficats Don't Mess With ME! "Nallis"


SP Aficats Don't Mess With ME! "Nallis"

suklaa kastraattiuros (BUR b)
syntynyt 06.04.2013, sukutaulu
Kasvattajat & omistajat: Raija Alonen&Julia Järvinen

Nallis on vauhdikas ja hurmaava burmakolli. Tämä kaveri sulatti Julian sydämen heti synnyttyään ja päätös Nalliksen kasvattajalle jäämisestä oli varmistunut jo ennenkuin pennut olivat vuorokauden ikäisiä. Pienestä pitäen Nallis oppikin, että Julia on hänen tuleva mammansa. Kun pienellä alkoivat jalat kantaa, se juoksi aina innoissaan pentupesästä vastaan, kun Julia saapui vauvoja katsomaan.

Nallis on käynyt näyttelyissäkin ja muutamia kehujakin tuomareilta ollaan saatu. Komeaa ulkomuotoakin tärkeämpi on tämän pojan ihana luonne. Kehräys alkaa pelkästä katseesta ja syliin se hyppää mielellään rapsutuksista nauttimaan.

Nallista ehdittiin käyttämään myös siitokseen, ennenkuin liiallisen merkkailun vuoksi sai siirtyä konsultin hommiin. Ensimmäinen kahdeksan pennun pentue syntyi 29.4.2014 Beneloben kissalaan. Toinen pentue syntyi Mama-Alcialon kissalaan 11.11.2014, pentueessa on neljä poikaa ja yksi tyttö. Kolmas ja viimeinen pentue syntyi Pikkukuun kissalaan 28.11.2014, pentueessa on kaksi poikaa ja neljä tyttöä. Kaiken kaikkiaan Nalliksella on siis lapsia 19, joista isukki saa olla ylpeä! :)

Pentukuvia Nalliksen jälkeläisistä näet täältä:
- Mama-Alcialon F-pentujen kuvat Aficats -galleriassa!
- Viisi viikkoisista Pikkukuun burmista löydät kuvia Aficats -galleriasta! 

Näyttelytulokset: 1 x BIS 4 x NOM 3 x BIV  
9 x BIS-siitosuros
PIROKin vuoden siitosuros 2015 & 2016

Using Format