PR, SC Hokkuspokkus Vera Wang "Veera"


PR, SC Hokkuspokkus Vera Wang "Veera"

kilpikonna kastraatti naaras (BUR f)
syntynyt 4.8.2007, sukutaulu
Kasvattaja: Pirjo Syväsalo
Omistajat: Seppo Alonen

Ajatus kilpparitytöstä oli aluksi vieras, mutta nyt olemme enemmän kuin tyytyväisiä ratkaisuun. Veera on todellinen persoona, hurmaava ja kehräävä sylikissa ja toisaalta kitisevä ja vaativa kiusankappale. Kilpparin luonne ja hurmaavuus on ihan omaa luokkaansa. Kipakkuus on tosin iän myötä jo hieman hävinnyt ja Veera onkin nykyisin melkoinen lällykkä. 

Veera on kaunis kilppari, myös tuomarit ovat huomanneet sen näyttelyissä. Siitä todisteena yksi kategoria voitto ja 5.9.2010 saavutettu Supreme Champion -titteli! Veera on käynyt myös leikattuna näyttelyissä ja onkin valmistunut Premieriksi. Veera on kuitenkin erännyt vyötäisilleen vararavintoa sen verran, että näyttelytouhut ovat jääneet taakse.

Veera asuu Raijan vanhempien Liisa ja Seppo Alosen luona Hämeenlinnassa. Siellä Veeralla on kaverinaan oma tyttärensä Saara (SP Aficats Berenike, BUR f), tyttärentytär Diva (GIP, CH Mama-Alcialon Diamond Diva, BUR f) sekä tyttärentyttärenpojanpojantytär Greta (PR Mama-Alcialon Glamorous Greta, BUR n). 

Veeralla on kaksi pentuetta (B ja C), joihin on syntynyt yhteensä 4 pentua. Pennuista voit lukea lisää Pentueet -sivulta! Nykyisin Veera elelee onnellista kastraattirouvan elämää! :)

Näyttelytulokset: 1 x BIS, 8 x NOM, 3 x BIV

Using Format