B-pentue

syntynyt 29.10.2008, sukutaulu


B-pentue syntyi 29.10.2008. Pentueen vanhempina olivat

CH Hokkuspokkus Vera Wang "Veera" (BUR f) x CH Flea's Tapu Taufau "Unni" (BUR e).

Pentueeseen syntyi kolme pentua.


  • GIP Aficats Bartolommeo "Amos"
  •  SP Aficats Berenike "Saara"
  • IC Aficats Bellatrix "Trixie"


GIP Aficats Bartolommeo "Amos", lila uros. 


Amos muutti isä-Unnin, Olivian ja Katin luokse Helsinkiin. Amos on komea lilapoika, jolla on plakkarissa kaksi kategorian paras voittoa. Toinen luokassa 12, toinen luokassa 11. Voittojen lisäksi on kertynyt nominointeja ja värin parhaita. Amosista voit lukea lisää Aavan -kissalan kotivisuilta!


Kuvat: Pekka Savolainen

SP Aficats Berenike "Saara", kilpikonna naaras.


Saara on kaunis kilpikonna naaras, mutta valitettavasti Saaran häntä ei ole täydellinen. Tämän vuoksi Saaran menestys leikkaamattomana jäi ensimmäisessä näyttelyssä pentuluokassa saatuun värin parhaaseen. Kastraattina Saara on ollut monesti tuomarin paras ja kerran kategorian paras kastraatti naaras! Saara jäi äitinsä seuraksi ja Liisan ja Sepon OMAKSI kissaksi. Saara on ehkä maaaaaailman kiltein kissa. Se ei ole ikinä purrut ketään, edes leikillään! Saaralla on myös ihana näyttelyluonne, minkä takia tytön kanssa on kiva näyttelyissä käydä!


Kuvat: Pekka Savolainen

IC Aficats Bellatrix "Trixie", lilakilpikonna naaras. 


Trixie on sisarustensa tavoin kaunis, tyypikäs burma. Trixie on ollut nuorten luokassa kahdesti tuomarin paras ja toisella kerralla ylti voittoon asti, kategorian parhaaksi nuoreksi! Trixie saavutti ainoana pentueesta leikkaamattomana titteleitä!! Trixie on siis valmistunut International Championiksi! Trixie muutti synnyinkodistaan naapuri taloon Tuijan luokse. Trixien ensimmäinen pentue syntyi 10.12.2010 Mama-Alcialon kissalaan, pentueessa on kaksi kaunista tyttöä sekä yksi komea poika!
Trixie on ehtinyt asua useammassa osoitteessa, ensimmäiset vuotensa Tuijalla ja muutaman vuoden Julialla. Alkuvuodesta 2017 Trixie muutti ihan omaan kotiin Hennan luokse Hämeenlinnaan. Tällä hetkellä hän nauttii olostaan ja ainoan kissan asemastaan.


Kuva: Pekka Savolainen

Veera on BKY:n Vuoden 2009 Siitosnaaras!!!

Voittoisimmat jälkeläiset:

Aficats Bartolommeo* KP (Tampere 16.5.)

CH Aficats Bellatrix* KP (Hyvinkää 6.5.)

IP Aficats Berenike* TP (Tampere 27.9.)

yhteensä: 125,67 pistettä


Suuri kiitos tästä kauniille lapsille sekä heidän omistajille! Kiitos Amos ja Kati, Trixie ja Tuija sekä Saara ja Liisa!

Mainittakoon, että kilpailu oli tiukka Vappu-äidin ja Veera-tyttären välillä, mutta lopulta kisa ratkesi Veeran eduksi, piste-erolla 0,05!!

Using Format