D-pentue

syntynyt 06.04.2013, sukutaulu


Aficats D-pentue syntyi piiitkän odotuksen jälkeen 06.04.2013. Pentueen vanhemmat ovat CH Mama-Alcialon Diamond Diva "Diva" (BUR f) ja Seirene Nabucco "Hemmo" (BUR a).

Pentueeseen syntyi neljä pentua:


  • Aficats Don't Mess With ME!, suklaa uros
  • Aficats Destiny Of Mine, suklaa uros
  • Aficats Designed ToBe Loved, suklaa naaras
  • Aficats Dream Come True, sinikilpikonna naarasRyhmäkuvassa pennut ovat 8-viikkoisia, yksittäiskuvissa 6-viikkoisia.

Aficats Don't Mess With ME! "Nallis", suklaa uros.


Nallis on oikea vauhtihirmu, joka ei kaihda vaarallisiakaan tilanteita. Nallis oli alusta alkaen Julian vauva. Jo ihan pienenä, Julian äänen kuullessaan se kipitti vastaan ja yritti kiivetä housunlahjetta ylös! Sylissä poika todellakin viihtyy ja jos ei häntä tajua syliin nostaa, jätkä hyppää sinne itse!

Nallis ehti treffata kolmea naarasta ennen leikkausta, näistä tuloksena 19 lapsukaista.

Aficats Destiny Of Mine "Väinö", suklaa uros.


Alunperin Väinön nimi oli Jättis, eikä toiselle tuntunut löytyvän kotia sitten millään. Ihana hurhurhur-poika, eikä ainoitakaan kyselyitä tullut. Poika otettiinkin mukaan ensimmäiseen näyttelyyn, johon ikää riitti.

Näyttelyssä Jättis tapasikin tulevan perheensä kun Petteri ja Elina tulivat häntä ihastelemaan. Viikkoa myöhemmin poika muuttikin Helsinkiin heidän luokseen ja sai kaverikseen Venni-kissan!

Aficats Designed ToBe Loved "Mindi", suklaa tyttö.


Tämä kaunis, pieni suklaa tyttönen jäi Hämeenlinnaan Kylväjän perheeseen. Mindin nimikin jo varmaan kertoo, että neitonen pääsi mitä ihanimpaan kotiin. Siellä häntä oli jo odotettukin, ja mitä rakastettavinhan tuo pieni neito onkin!

Mindi on käynyt pentuna yhdessä näyttelyssä ja sai tuomarilta valtavasti kehuja, tuolloin kuitenkin velipoika Nallis veti pidemmän korren ja jatkoi kilpailussa pidemmälle. 

Aficats Dream Come True "Hertta", sinikilpikonna tyttö.


Hertta muutti sijoitukseen Siirin luokse. Hertan häntä vaurioitui synnytyksessä, joten näyttelyareenoilla neitoa ei nähdä. Hertta on Aficats E-pentueen emo!

Using Format